OMSCHRIJVING

Een gedeelde kantoorruimte waarbij professioneel gewerkt kan worden en waarbij de mens centraal staat. Dat is wat kantoor verzamelgebouw Eigen Loon biedt. Een werkplek voor de kleine ondernemer die een strakke uitstraling wilt met een sociale omgeving.

PROJECT

Bedrijf

Eigen Loon

Concept

All-in Office by Martin Cuypers

Partners

Martin Cuypers
EEF projectinrichting
Ooklicht
Hout & Vorm

PROJECT
FOTO'S

DE KLANT AAN
HET WOORD

Ons bedrijf startte klein, waarbij alle werkzaamheden vanuit een thuiskantoor en de keukentafel bestuurd en beheerd werden. Door de groei van het bedrijf ontstond er al snel noodzaak voor een kantoor waar ook klanten ontvangen kunnen worden. Een hoofdkwartier waar de lijntjes kort zijn tussen de binnen, buitendienst en de administratie.

Al snel kwamen wij erachter dat meerdere ondernemers interesse hadden in een kantoorverzamelgebouw. Vanuit hier is “EigenLoon” gerealiseerd.

Zelf ben ik bij een bedrijf geweest waar Martin Cuypers de inrichting heeft verzorgd. Dat betreffende bedrijf was zeer positief over het interieurtraject en tipte mij om eens te gaan praten voor een mogelijke samenwerking van het kantoorverzamelgebouw “EigenLoon”.

Conclusie: het All-in Office concept was een schot in de roos. Een contactpersoon waarbij vaste betrouwbare partners zijn aangesloten met ieder zijn professionele specialisatie.

Voor het All-in Office concept werden voorafgaand de wensen en behoeften in kaart gebracht. Martin Cuypers en zijn partners hebben hier vervolgens goed op ingespeeld en zij hebben daarnaast een belangrijke adviserende rol gehad in dit gehele project.

Uiteindelijk kom je samen tot een plan. Vanaf de tekeningen tot aan de uitvoering is dit allemaal perfect verlopen. Bij het “EigenLoon” heeft dit geleid tot een prachtig eindresultaat, hier zijn wij trots op!

Rick van der Kroon

MEER DAN EEN KANTOORINRICHTING

WE LEGGEN HET
GRAAG UIT

TOP