Spekking BV

Onder regie van Martin Cuypers hebben we een volledig nieuwe kantoorinrichting verzorgt bij Spekking BV. Een kantoorinrichting met een GOED VERHAAL

OMSCHRIJVING

Spekking BV is een organisatie met als handelsmerk het one-stop-shopping principe en is gevestigd in Belfeld. Spekking heeft alles in huis voor industriële reiniging, veegtechniek en infra oplossingen. De organisatie is innovatief, heeft betrokken medewerkers en werkt met een duidelijke visie. De kantooromgeving was toe aan een facelift, een inrichting die past bij een schitterende organisatie zoals Spekking BV. De perfecte uitdaging voor Martin Cuypers en het All-in Office concept.

PROJECT

Bedrijf

Spekking BV

Concept

All-in Office by Martin Cuypers

Partners

Martin Cuypers
EEF Venray
Blauwwater interieur

PROJECT
FOTO'S

SPEKKING BV GEEFT
TERUG

Spekking BV geeft terug aan de voedselbank van Venlo

Na het afronden van de kersverse kantoorinrichting van Spekking BV heeft Spekking ervoor gekozen om terug te geven aan de voedselbank van Venlo. Een prachtig bedrag € 250,- gaat naar de voedselbank. Hiermee krijgt de maatschappij een steuntje in de rug en wordt het verhaal van de kantoorinrichting nog beter.

All-in Office geeft altijd terug aan de maatschappij

Bij ieder All-in Office project maken wij het verhaal nog beter. We vinden het belangrijk om wat terug te geven. Bij ieder All-in Office traject wordt een gedeelte van het ontwerptarief teruggegeven aan de maatschappij. Het is aan de klant om te kiezen waar dit bedrag heen gaat. Zo kunnen we van een GOED VERHAAL een nog BETER VERHAAL maken. De klant kiest voor een vereniging of goed doel welke hij/zij een warm hart toedraagt.

MEER DAN EEN KANTOORINRICHTING

WE LEGGEN HET
GRAAG UIT

TOP