Beurskens Cargo

Beurskens Groep is de oplossing voor jouw vervoersprobleem. Met een team van meer dan 100 specialisten bezorgt Beurskens jouw transport en logistiek.

OMSCHRIJVING

De wens was om diverse kantoorruimtes met verschillende functies maar ook met verschillende smaken te laten transformeren naar een concept met één uniforme uitstraling. Daarop hebben we enkele informele en formele zones naadloos aan laten sluiten maar wel met een eigen huiselijke sfeer.

PROJECT

Bedrijf

Beurskens Allround Cargo

Concept

All-in Office

Partners

Martin Cuypers
Ontwerp, Regie, Projectmeubilair

EEF projectinrichting
Vloerbekleding en Carpetten

PROJECT
FOTO'S

DE KLANT AAN
HET WOORD

“Martin Cuypers BV is overal aan te bevelen, jullie zijn top!”

Wij zijn via een collega-bedrijf terecht gekomen bij Martin Cuypers aangezien wij onze kantoren na 30 jaar wilden voorzien van een nieuwe frisse look maar wel vanuit een concept-aanpak. Zelf hadden wij veel ideeën maar wilden een onafhankelijk advies krijgen welke onze gedachtes kon vastleggen in een ontwerp waar wij ons allen prettig bij voelden en waar alles op elkaar is afgestemd. Zo hebben wij de keus gemaakt voor Martin Cuypers BV, vertegenwoordigd door Berry Fransen.

In de ontwerpfase zijn wij vaak naar het Office Inspiration Center gekomen om het goede gevoel te krijgen bij het ontwerp, de gebruikte materialen en producten.

Uiteraard zijn er in dat proces wijzigingen aangebracht en deze zijn allen snel en duidelijk met Martin Cuypers BV besproken en verwerkt! Doordat het All-in Office concept naast het ontwerp diverse partners kan aandragen voor de totale realisatie zijn wij na een oponthoud (ivm de COVID-pandemie) in September 2020 begonnen met het uitvoeren van het project in een 3-tal fases.

Doordat de operatie zijn doorgang moest blijven vinden hebben wij het stap voor stap aangepakt. Wij hebben onze eigen relaties ingezet voor o.a. luchtbehandeling, elektra werkzaamheden maar tevens ook voor het isoleren en plaatsen van scheidings- en isolatiewanden.

Uiteraard is er altijd de vraag hoe een ontwerp op papier er in de praktijk uit gaat zien. Wij zijn trouw aan het ontwerp gebleven van Martin Cuypers BV en zijn super tevreden over het totaal-resultaat, de nieuwe vitale Vepa zit-sta werkplekken en het aanvullende meubilair, alsmede de vloerbedekking en PVC die door EEF Projectinrichting is gerealiseerd.

Kortom in 4 maanden tijd hebben wij onze kantoren geheel onder handen genomen en omgetoverd tot zeer prettige ruimtes waar eenieder goed en met plezier kan werken en functioneren. Daarnaast is het contact met Berry optimaal geweest, van groot belang om een project als dit te laten slagen! Kortom een aanrader voor iedereen!

Sander Knoben
Financieel directeur - Beurskens Allround Cargo

MEER DAN EEN KANTOORINRICHTING

WE LEGGEN HET
GRAAG UIT

TOP